Metoder

Sådan laver jeg dine negle

Jeg håndstøber selv alle akryl negle på skabelon. Det gør at man kan få et mere naturligt look, i stedet for f.eks med tipper, som skal påføres ens egen negl. Neglene kan laves med alverdens farver, glitter og glimmer – eller som nartur tro eller med en hvid kant. Som det ses på billedet, er neglebidning ingen hindring. Med akrylen kan jeg forlænge din negleplade og det kan derefter ikke ses, at ens egne negle er nedbidte eller ‘grimme’.

Som oftes foreslår jeg kunder med nedbidte negle, at starte med at få lagt en fortærkning på det negl, der er tilbage. Så kan natur neglen få ro til at vokse pænt ud igen.

Forstærkning kan laves på alle typer negle og er godt til folk der oplever, at deres egne negle knækker eller flækker. Med forstærning på egne negle kan man sagtens selv lægge almindelig neglelak på. Dette skal dog fjernes med acetonefri neglelaksfjerner.

Alle akryl negle afsluttes med et lag UV top-coat.

Negleolie bør bruges 3-4 gange daglig de første 2 dage og derefter 1-2 dage for at holde akrylen fleksibel og holde neglebåndene fugtige og pæne.
MetoderMetoder
MetoderMetoder

Gel polish:

Gel polish er et vidundermiddel til dig, som er træt af almindelig neglelak, der bliver ridset, skaller af og kun holder i få dage. Gel polish er baseret på gelé. Den påføres som almindelig neglelak og hærdes under en UV-LED lampe. Gel polish holder i minimum 21 dage og bevarer sit skinnende og flotte look alle dagene.

Gel polish fås i et væld af farver og som fransk med hvid kant. Metoden kan anvendes både på egne negle eller på akryl – enten på hænder eller fødder.

På siden Prisliste kan du se hvor billigt du kan få fantastiske nye negle.